top of page

Yoga is voor iedereen! In onze studio kun je yoga beoefenen vanaf dat je drie maanden oud bent, totdat je de basisschool gaat verlaten.
 

 Voor de allerkleinsten bieden wij ouder & kind yoga: een gezellige les waarbij alles draait om echt contact maken met elkaar. De oefeningen worden met veel liefde en aandacht uitgevoerd. Een heerlijk kwaliteitsmomentje voor jullie beiden.
 

Als je naar de basisschool gaat, ben je welkom tijdens de kinderyoga les. Kinderyoga wordt gegeven vanuit de belevingswereld van kinderen. De yogahoudingen zijn op een creatieve manier verwerkt in de lessen. Het maken van plezier staat voorop, zodat je na de les weer ontspannen en met een grote glimlach van de yogamat afstapt.
 

Kijk op het lesrooster voor de data en lestijden. En dan hopen wij je te ontmoeten in de yogastudio van Jhilimili.

Welkom

facebook profielfoto.png
facebook profielfoto.png

Contact

Jhilimili Kinderyoga
Baetenburg 5
1852 TP Heiloo

 

Docent Paris de Haas
06 50 61 68 21
paris@jhilimili.nl

 

www.jhilimili.nl
KvK nr: 68823703

Paris de Haas

Jhilimili is opgericht door Paris de Haas in 2017. Zij ontdekte na het doen van haar eerste yogales zoveel positieve effecten, dat zij zich afvroeg waarom zij niet al haar hele leven aan yoga had gedaan. Die ingeving maakte haar nieuwsgierig naar kinderyoga. Ze ging zich inlezen in kinderyoga methodes en werd enthousiast. Kinderyoga lijkt totaal niet op yoga voor volwassenen. Het is helemaal gericht op de belevingswereld van kinderen. De les is opgebouwd rond een thema. De yogahoudingen zijn hier op een speelse manier in verwerkt met muziek, dans, zang en drama. Dat maakt het tot 1 groot feest! Daarom heeft zij de opleiding gevolgd tot all-round kinderyoga docent bij Jip&Jan Academie.
 

In 2018 is Paris de Haas voor het eerst moeder geworden. Door de komst van haar dochter raakte zij geïnspireerd om yogales te geven aan kinderen met hun ouders. Zij heeft de ouder & kind yoga opleiding afgerond, zodat ouder en kind samen leren ontspannen, ontdekken en bewegen. Waarbij er tijdens de les genoten kan worden van het écht samenzijn en de aandacht voor elkaar.
 

Op de basisschool schreef Paris de Haas liedjes, toneelstukjes en verzon dansjes. Met een groepsvoorstelling, klassenfeestje of een bonte avond, was zij degene die een leuk optreden bedacht en haar klasgenootjes deden dan enthousiast mee. Bij het geven van kinderyoga komen alle dingen die zij leuk vindt samen. Zij kan haar creativiteit kwijt in het bedenken van een les, werkt het liefst met kinderen en vindt het heerlijk om aan yoga te doen. Ze hoopt zoveel mogelijk kinderen blij te maken met het geven van yogalessen.

Contact
facebook profielfoto.png

Stuur een bericht

 

Bedankt voor de inzending!

Contactformulier
Paris
Paris-73.jpg
facebook profielfoto.png
bottom of page